Galerie Foto din timpul partidei pe care a susţinut-o Irina Begu în primul tur al turneului WTA International “KEB Hana Bank – Incheon Airport Korea Open”.

După partidă, câştigătoarea turneului din 2015, a acordat un interviu în care a spus:

Primul tur este întotdeauna dur. A trebuit să-mi găsesc ritmul, să mă acomodez cu suprafaţa, cu arena. Adversara mea venea din calificări, deci jucase două meciuri până acum la acest turneu.
Am fost nervoasă la început, dar în setul 2, am început să pun mingea în teren şi astfel mi-am regăsit ritmul.
Ora la care a fost programată partida este bună, căci am timp de recuperare, de antrenament.

Nu ţin minte exact ce mi-a spus antrenorul la OCC. Să mă liniştesc, căci eram nervoasă, să nu mă grăbesc şi să mă bucur de joc.
După partidă mi-a spus că nu a fost cel mai bun joc al meu, dar că am timp să îl arăt în turul 2.

Nu ştiu de ce atâtea jucătoare românce se află sus în ierarhii. Nu avem un program centralizat dirijat de Federaţie, aşa că fiecare îşi dezvoltă cariera cu sprijinul financiar al familiei la început şi al sponsorilor, mai apoi.

Sigur că îmi doresc să câştig din nou turneul. La fiecare turneu intru cu gândul să obţin o performanţă cât mai bună. Mai ales aici, unde joc începând cu 2011.

Irina nu a dorit ca reportera să-i spună numele adversarei din optimi.
Între timp, probabil că l-a aflat totuşi, aşa că sper să nu comitem o indiscreţie dezvăluind că aceasta va fi Beatriz Haddad Maia (Brazilia, 71, clasament maxim: 70 WTA / săptămâna trecută, 21 de ani), pe care Irina nu a mai întâlnit-o până acum.
Haddad Maia a trecut în primul tur de Kataryna Zavatska (Ucraina, 251) [WC]: 4-6, 6-3, 6-1 în 2h17′.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.