Embed from Getty Images

La festivitatea de premiere a probei de dublu masculin a US Open 2017, câştigătorii turneului au spus:

Horia Tecău:

A fost greu pentru mine să-mi păstrez serviciul în setul 2. Am trudit ca să mi-l păstrez. Au avut destule oportunităţi şi a trebuit să lupt din greu ca să mi-l apăr. Ne-am concentrat mereu ca să mai adăugăm câte un punct, nu ne-am gândit la titlu, ci doar să facem câte un pas.

Jean-Julien Rojer:

Cheia întregii poveşti este aceea că trebuie să comunici şi să lupţi laolaltă în situaţiile în care eşti sub presiune. Acesta a fost punctul nostru forte. Am avut două săptămâni extraordinare. Am jucat bine în toate meciurile, inclusiv astăzi.
Felicitări lui Marc şi Feliciano, sunt prietenii noştri foarte buni. Au avut un parcurs excelent şi au meritat rezultatul. Totul s-a jucat la câteva puncte, a fost un meci foarte echilibrat.

Rojer a adresat apoi un mesaj familiei lui, care trăieşte în insula Curaçao, în Marea Caraibelor, care nu a putut veni la New York din cauza uraganului Irma.

Întrebat de prezentatorul ceremoniei despre semnificaţia tricoului cu Statuia Libertăţii pe care l-a purtat de-a lungul turneului Jean-Julien a ţinut un discurs lung şi emoţionant – ieşit din tiparele celor obişnuite la festivităţile de premiere – în care a făcut aluzie la situaţia politică din SUA şi a făcut apel la pace, la înţelegere şi dragoste între cetăţenii ţării în care trăieşte de la 12 ani.
Cuvintele lui au fost întâmpinate cu entuziasm de către public.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.