Marius Copil n-a mai repetat evoluţia bună de ieri, astăzi, în sferturile de finală ale ATP “Moselle Open” de la Metz. Şi în completarea explicaţiei eşecului se poate adaugă că Peter Gojowczyk i-a fost superior lui Lucas Pouille.
Neamţul a jucat foarte bine, mai ales în începuturile de set, depăşindu-l pe jucătorul nostru la toate capitolele, inclusiv la serviciu.
Punctele de rezistenţă pe care a încercat să le opună Marius în finalurile seturilor au fost lichidate mai repede – în primul – sau ceva mai greu – în al doilea, când românul a reuşit singurul lui break din partidă, în ghemul 8 (videoclip cu mingea de meci la sfârşitul ştirii).

Astfel, germanul venit din calificări şi-l adaugă pe Marius pe lista învinşilor săi la acest turneu, alături de Gilles Simon (Franţa, 43) [8] şi Norbert Gombos (Slovacia, 68) şi îl va întâni în cea de-a doua semifinală a sezonului – după cea de la ATP Newport – pe compatriotul lui, Mischa Zverev (Germania, 27) [5], care l-a eliminat în primul sfert de finală pe Kenny de Scheeper (Franţa, 181) [LL]: 7-5, 7-6(4) în 1h31′.

Peter Gojowczyk (Germania, 95) – Marius Copil (86) 6-2, 6-4 în 55′

MC – PG

Credit Info: atptennis.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.