Embed from Getty Images
În partida contând pentru turul 2 (R32) al turneului WTA Premier 5 “Rogers Cup”, care se dispută la Toronto:

Simona Halep (2 WTA) [2] – Magdalena Rybarikova (Slovacia, 33) [LL] 6-3, 6-4

Partida a durat 1h38′.

MR – SH

Credit Info: wtatennis.com

Simona a întâmpinat o rezistenţă serioasă din partea adversarei ei astăzi, aşa cum era de aşteptat. Şi dacă primul set nu a fost unul complicat pentru jucătoarea noastră, care a reuşit să se desprindă datorită singurului break al manşei, în cel de-al doilea, slovaca s-a agăţat cu îndârjire: deşi Simona a făcut primul break în ghemul 3, slovaca a revenit, cum a mai făcut-o apoi de la 4-2 pentru Halep.
Simona a reuşit totuşi să-şi asigure finalul setului şi al partidei cu o atenţie sporită în ultimul ghem de serviciu.

Un joc foarte bun tactic al Simonei, care a blocat strategia slovacei – bazată pe un forehand agresiv, pregătit de reveruri tăiate – printr-o excelentă deplasare în teren şi printr-o variaţia a retururilor. Acestea au compensat backhhand-ul uşor ezitant astăzi al româncei şi numărul destul de mare de greşeli neforţate, aspecte care trebuiesc rezolvate într-o anumită măsură până la partida din optimile de finală cu Barbora Strycova (Cehia, 26), pentru ca lucrurile bune din jocul româncei – am remarcat cu bucurie numeroasele veniri la fileu încununate de succes – să fie potenţate.

Oricum, am asistat la o partidă spectaculoasă şi la o susţinere masivă a publicului pentru Simona, pe cel de-al doilea “teren propriu” al ei, Canada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.