Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini

Aseară, Daria Gavrilova şi-a adjudecat primul titlu din circuit – la WTA Premier “Connecticut Open”, care s-a disputat la New Haven – din a treia încercare, după ce pierduse primele două finale pe care le jucase.

Titlul este nu numai valoros, prin prisma categoriei Premier a turneului, ci şi prin cea a adversarelor pe care lidera australiencelor le-a învins în semifinală şi în finală.

Chiar dacă asupra turneelor premergătoare Grand Slam-uri există mereu o rezervă asupra competitivităţii – absenţe multe, neimplicare totală a favoriţilor – nu este cazul acum, căci atât Cibulkova, cât şi Radwanska sunt jucătoare care nu dau nimic de la ele, chiar şi atunci când nu sunt în vârf de formă, iar jucătoarea din Polonia a încercat fără succes să-şi apere şi locul în top 10, atât de important în plan psihologic.

Daria Garvrilova îşi va îmbunătăţi mâine cea mai bună clasare a carierei, după ce va progresa până pe locul 20 (cea veche era 21 WTA / iunie 2017).

Rezultatul finalei a fost:

Daria Gavrilova (Australia, 26) – Dominika Cibulkova (Slovacia, 11) [2] 4-6, 6-3, 6-4

Partida a durat 2h45′.
În sprijinul celor afirmate mai sus, observăm durata mare a partidei, cât şi faptul că Dasha a trebuit să revină atât în partidă, după ce era condusă la seturi, cât şi în decisiv, când Cibulkova făcuse primul break din set pentru 4-3.

Rezultatele turneelor WTA

Momentele importante ale partidei şi lovitura zilei:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.