Ana Bogdan

Credit Foto: Mrenzaer

Frustrantă partida Anei Bogdan din optimile de finală ale turneului WTA Premier “Connecticut Open” de la început şi până la sfârşit.

La început pentru că Ana a intrat dezastruos în meci, a greşit aproape tot şi s-a trezit condusă cu 0-5, până la acel scor ea nereuşind să câştige decât un singur punct!
A urmat însă intervenţia salutară a antrenorului Gabi Moraru – ce ne-am face fetelor fără OCC? – care parcă a atins-o cu o baghetă magică pe eleva lui.
A fost desigur şi meritul Anei, care l-a ascultat şi a ridicat mai mult mingile, a folosit topspin-ul şi astfel slice-urile lui Flipkens şi-au pierdut din eficacitate.
Efectele acestui joc al Anei s-au văzut în setul 2, când a condus cu 2-0, Flipkens a întors 4-2, dar după jocuri foarte echilibrate.
Apoi a fost rândul româncei să revină şi să aibă patru mingi de set (două la 40-15 şi două la avantaje).
Aici a intervenit frustrarea de la sfârşit, căci l
a capătul unui ghem maraton, belgianca a salvat tot şi a egalat, iar în tie-break a profitat de o nouă scădere în jocul Anei.

Până la urmă a fost vorba şi de experienţa net superioară a adversarei ei, de puţinele partide disputate la acest nivel de Ana.

Să sperăm că ea a învăţat din acest turneu, va lua cele bune de aici şi va corecta lipsurile, căci perioadele ei de joc foarte bun trebuie să fie exploatate aşa cum se cuvine.

Kirsten Flipkens (Belgia, 72) [Q] – Ana Bogdan (127 WTA) [Q] 6-1, 7-6(1) în 1h38′

Mingea de meci şi intrarea jucătoarelor pe teren:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.