În optimile de finală ale probei de dublu la WTA Premier 5 Cincinnati:

Su-Wei Hsieh (Taipei, 70) / Monica Niculescu (19) – Kristina Mladenovic (Franţa, 9) / Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia, 55) 6-7(4), 7-5, [10-8]

Partida a durat 1h49′.
După ce au salvat două mingi de set în prima manşă la 4-5, Monica şi Su-Wei au pierdut până la urmă în tie-break, pentru ca în manşa a doua să primească pentru a rămâne în meci la 4-5. Dar ele au egalat printr-un break la zero şi au câştigat şi cele două ghemuri din prelungiri.
În tie-break-ul de meci au condus cu 2-0, 4-2, dar egalitatea s-a restabilit la 7. Jucând mai bine ultimele puncte, Niculescu / Hsieh şi-au adjudecat partida şi astfel calificarea în sferturile de finală.

Pentru această performanţă Monica şi Su-Wei vor fi recompensate 190 de puncte WTA fiecare şi un premiu financiar în valoare de 18.830 USD, pe care îl vor împărţi.

Următoarele lor adversare vor fi decise în urma partidei Ekaterina Makarova (3) / Elena Vesnina (3) (ambele Rusia) [1] – Gabriela Dabrowski (Canada, 22) / Jelena Ostapenko (Letonia, 37), care se va disputa mai târziu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.