Perechea Irina Begu / Raluca Olaru a legat astăzi, în optimile de finală ale turneului WTA Premier 5 de la Cincinnati a doua victorie la rând aici şi a 6-a consecutivă în circuit, după cele patru care i-a asigurat titlul de la WTA International Bucureşti:

Irina Begu (53 WTA la dublu) / Raluca Olaru (38) – Shuko Ayoma (Japonia, 45) / Darija Jurak (Croaţia, 47) 7-6(2), 1-6, [10-6]

Partida a durat 1h34′.
În prima manşă, Irina şi Raluca au reuşit un break timpuriu, în ghemul 3, pe care l-au păstrat până la 5-4, când au servit pentru set, dar fără succes. Ele şi-au adjudecat însă clar tie-break-ul, ceea ce a fost binevenit, căci în manşa a doua a urmat o sincopă.
Jucătoarele noastre s-au redresat însă în tie-breakul de meci: ele au revenit de la 3-5 cu 4 puncte consecutive şi au păstrat iniţiativa până la final.

În urma calificării în sferturile de finală, Irina şi Raluca au acumulat 190 de puncte WTA fiecare şi un premiu financiar în valoare de 18.830 USD, pe care îl vor împărţi.

Adversarele lor din ultimele 8 vor fi decise în partida Sania Mirza (India, 7) / Shuai Peng (China, 12) [4] – Julia Görges (Germania, 41) / Olga Savchuk (Ucraina, 35), care se va disputa mai târziu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.