Simona Halep continuă să acorde interviuri la New York:

Ea a fost intervievată de Bethanie Mattek Sands, care la această ediţie este jurnalistă: #GameSetMattek (video 1)

La întrebarea lui Beth legată de ce anume o inspiră în momentele dificile, Simona a spus:

După ce în 2008, junioară fiind, m-am accidentat rău la spate, mă bucur de fiecare dată când revin pe teren şi fiecare minge pe care o joc mă inspiră.

Întrebată ce face în timpul liber:

De fiecare dată când pot mă duc acasă, îmi iau energie, vibraţii pozitive de la familia mea. Dacă am inima acasă, pot să mă întorc din nou la treabă.

Legat de relaţia ei cu loja în timpul meciurilor, Simona a spus că îşi doreşte calmul, mai puţin fist pump (pumn strâns) şi doar o confirmare prin aplauze a faptului că a jucat bine.

Nu-mi doresc prea multă energie.

La New York, Simona a spus că cel mai mult îi place arena, apoi publicul, atmosfera din sesiunile de seară fiind de neuitat. De asemenea este impresionată de oraş, de clădirile uriaşe.

*

În alt interviu, acordat organizatorilor, (video 2), Simona a spus că se antrenează bine, că simte jocul şi este nerăbdătoare să înceapă turneul, chiar dacă primul meci este unul ce se anunţă dificil.

Voi încerca să joc cât de bine pot şi să câştig fiecare meci pe care îl joc.

N-am câştigat niciodată la Sharapova, este mereu greu să joci împotriva ei, dar acum e altă poveste, am mai multă experienţă, mă voi duce pe teren şi mă voi concentra la jocul meu, nu la ea.

Legat de programul USTA de a atrage copii practicanţi ai tenisului lângă turneu, Simona a spus că este o idee bună, căci contactul cu marii jucători îi va învaţa multe pe tineri şi îi va determina să aibă vise mai îndrăzneţe.

*

În sfârşit (video 3), întrebată care este cea mai frumoasă amintire a ei de la US Open, jucătoare noastră a ales:

Cea din 2011, când am învins-o pe Li Na, care câştigase în acel an turneul de la Roland Garros iar eu o învingeam la US Open.
Mereu am jucat bine aici, chiar dacă am simţit presiunea Marelui Şlem, am obţinut victorii şi m-am bucurat de timpul petrecut pe teren.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.