Stan Wawrinka (4 ATP) anunţase pe 4 august că va renunţa la restul sezonului 2017, din cauza unei accidentări la genunchi ce va necesita operaţie. Accidentarea îi compromisese deja sezonul pe iarbă, după ce pe zgură jucase finala de la Roland Garros, căci la Eastbourne şi la Wimbledon nu reuşise să treacă de primul tur.

Ieri, (încă) deţinătorul titlului de la US Open, a anunţat că operaţia la genunchi a decurs bine şi că poate să înceapă pregătirea pentru 2018. El a mulţumit personalului medical, dar şi fanilor care l-au ajutat să treacă prin perioada dificilă.

Altfel, tocmai s-a anunţat de către firma de management a lui Kei Nishikori (9 ATP) că şi el va călca pe urmele lui Djokovic şi Wawrinka şi va renunţa la restul sezonului din cauza unei accidentări la încheietura mâinii, pe care a suferit-o în timp ce se pregătea pentru turneul de la Cincinnati.

Între timp au apărut şi primele fotografii care fac haz de necaz, legat de numeroşii absenţi de la Cincinnati şi de la US Open, unde dintre semifinaliştii de anul trecut, doar Gaël Monfils va fi prezent.

Galerie
Credit Foto: Tennis Photos, Novak Djokovic Fan Club & Troll Tennis

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.