Petra Krejsova şi Laura Andrei, campioane la Woking
Credit Foto: Instagram Petra & Kevin Herwood

Performanţe excelente la dublu pentru Laura Andrei în Marea Britanie!
După ce acum două săptămâni câştiga proba de dublu a turneului cu premii în valoare de 25.000 de la Woking, împreună cu Petra Krejsova (Cehia), săptămâna trecută a câştigat-o pe cea a turneului de aceeaşi categorie de la Chiswick, având-o pe Julia Wachaczyk (Germania) ca parteneră.

La Woking  rezultatul finalei a fost:

Laura Andrei / Petra Krejsova [4] – Mihaela Buzărnescu / Justyna Jegiolka (Polonia) [3] 4-6, 6-2, [11-9]

Iar la Chiswick:

Laura Andrei / Julia Wachaczyk (Germania) [3] – Katy Dunne (Marea Britanie ) / Elitsa Kostova (Bulgaria) [1] 7-5 7-5    

Cele două victorii au rotunjit numărul titlurilor câştigate de Laura Andrei (29 de ani) la dublu în circuitul ITF la 44, dintre care 6 cu premii de 25.000 USD.
Doar în 2017, Laura a câştigat 7 titluri, 4 din ele cu premii în valoare de 25.000 USD, precedentul fiind cucerit la Darmstadt.

Laura a fost recompensată cu câte 50 de puncte WTA pentru fiecare victorie de turneu şi a împărţit cu partenerele ei respective un premiu financiar în valoare de 1.437 USD.

Cum punctele de la Woking au intrat în clasamentul WTA dat publicităţii de astăzi, Laura a urcat 224 de locuri până pe locul 251, iar după ce vor fi adunate şi cele de la Chiswick lunea viitoare, ea va avansa până în zona celui mai bun clasament al carierei: 206 WTA / mai 2014.

Mihaela Buzărnescu a progresat datorită finalei de la Woking 9 locuri, până pe 142, reuşind astăzi – la fel ca la simpluun nou maxim al carierei la dublu, cel vechi fiind 149 / iulie 2012.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.