Comunitatea românilor din Toronto își cere iertare pentru incidentul avut loc ieri la meciul Simonei Halep cu cehoaica Barbora Strycova de pe terenul central!

Susținerea oricărui sportiv trebuie să aibă la bază cunoașterea regulilor de comportament în timpul meciurilor și respectul față de sport, de jucătoare, de arbitri, dar și față de ceilalți spectatori prezenți! Ne cerem iertare atât de la Simona, cât și de la toți cei care s-au simțit ofensați de gestul unui suporter român copleșit de emoții și entuziasm! Ne dorim ca oamenii să-și amintească de galeria de la Toronto ca fiind un grup de susținători dedicați, nu de gestul unui om care s-a lăsat purtat de emoții! Pe Simona o iubim, apreciem și respectăm foarte mult și încercăm să gestionăm și să ne organizăm cât mai bine atunci când evoluează aici (o dată la 2 ani).

Galeria din Toronto este una dintre cele mai unite și organizate galerii pe care le-am întâlnit de-a lungul timpului și ne dorim cu toții ca această imagine să nu fie distorsionată de cazuri izolate!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.