Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini

Alexander Zverev s-a prezentat la meciul din turul 2 al ATP Masters 1000 “Western& Southern Open” de la înălţimea unei serii de 10 victorii consecutive, materializată prin titlurile de la ATP 500 Series Washington şi ATP Masters 1000 Montréal.

Desigur, uzura părea un pericol iminent, dar faptul că a pierdut în faţa unei coleg de generaţie, Frances Tiafoe (19 ani), este pe de o parte surprinzător, căci se părea că îşi domină colegii de acelaşi leat, dar pe de alta arată porenţialul mare al celor ce vin – şi Khachanov (21 de ani) şi Donaldson (20 de ani) sunt în optimi.
Tiafoe este la prima victorie la un jucător din top 10 ATP. El mai jucase cu Alexander Zverev de două ori, necâştigând niciun set din şase jucate în tururile 2 ale Australian Open 2017 şi Wimbledon 2017.

Frances Tiafoe (SUA, 87) [WC] – Alexander Zverev (Germania, 7) [4] 4-6, 6-3, 6-4 în 1h56′

Alţi doi capi de serie au fost eliminaţi în:

Adrian Mannarino (Franţa, 36) – Sam Querrey (SUA, 20) [15]

Albert Ramos Vinolas (Spania, 24) – Gilles Müller (Luxemburg, 22) [16]

Aceşti 3 capi de serie eliminaţi li se se adaugă celor 5 care au pierdut în primele zile, astfel că la startul optimilor se vor alinia:

  • 3 capi de serie din intervalul 1-8: Nadal [1], Thiem [3] (pe aceeaşi jumătate de tablou) şi Dimitrov [7]
  • 2 din intervalul 9-16: Carreño Busta [11] şi Isner [14]
  • 9 jucători necotaţi: Ramos-Vinolas, Kyrgios, Karlovic, Mannarino, Ferrer, Basilashvili, Del Potro, Sugita şi Khachanov
  • 2 beneficiari ai unor wild-card-uri: Tiafoe şi Donaldson

Aşa că putem să ne aliniem glumelor de pe reţelele de socializare, legate de absenţele masive cauzate de accidentări sau eliminări premature şi să numim cursa lui Nadal în circuit- “Singurătatea alergătorului de cursă lungă”, la fel ca titlul cunoscutului roman sau cel al filmului. Doar dacă una din următoarele surprize nu-l va afecta chiar pe el.

Ordinea de joc – 17.08 – WTA & ATP Cincinnati

Rezultatele turneelor ATP

Galerie video (3)LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.