Galerie
Credit Foto: “BRD Bucharest Open”

În primul set al partidei din primul tur al WTA “BRD Bucharest Open” dintre Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan am avut o senzaţie de deja-vu pentru că asistam din nou, acum în sens invers, la o revenire spectaculoasă, la fel ca în întâlnirea lor din primul tur de la US Open 2016. Atunci Ana a revenit de la 2-5 (şi 0-1 la seturi) în manşa a doua. Acum a revenit Sorana de la 0-5 şi o-40 în primul set. Doar că de data aceasta, jucătoarea care venea din urmă nu a mai triumfat, căci după ce Sorana a salvat mingile de set şi a câştigat apoi încă 3 ghemuri, Ana Bogdan a oprit in extremis revenirea prietenei ei şi a reuşit să câştige setul.
În manşa a doua, tot Ana s-a impus cu un break în care Sorana a făcut 3 duble greşeli şi de-acolo, deşi toate ghemurile s-au jucat la avantaje, partida a curs liniar în favoarea jucătoarei din Sinaia.

Ana Bogdan (108 WTA) – Sorana Cîrstea (53) [6] 6-4, 6-2

Partida a durat 1h35′.

Credit Info: wtatennis.com

Ana Bogdan acumulează 30 de puncte pentru calificarea în optimile de finală, unde o va întâlni pe Çağla Büyükakçay (Turcia, 165. maxim al carierei: 60 WTA / septembrie 2016, 27 de ani) pentru prima dată în carieră.

Ana are de apărat în această săptămână 80 de puncte WTA, corespunzătoare calificărilor (25) şi optimilor de finală (55) de la WTA Premier Stanford 2016.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.