Greu se poate descrie jocul Anei Bogdan astăzi în sferturile de finală ale WTA International “BRD Bucharest Open”, căci a fost aproape de perfecţiune: toate, dar absolut toate loviturile ei au funcţionat perfect şi au fost folosite la momentul oportun, deplasarea pe teren a fost optimă, iar mentalul de fier.
Pe de altă parte, bucuria şi emoţia de care sunt stăpânit fac imposibilă o analiză la rece a partidei.

Credit Foto: Tenisite.info

Favorita 1, Sevastova, a fost şocată de ce vedea în faţa ei şi mai ales de mingile care aterizau în terenul ei. În setul 2, neputinţa a făcut-o să plângă, căci pur şi simplu ea nu a găsit astăzi soluţii în faţa jucătoarei din (încă) afara top 100 WTA.

Cele 8 ghemuri consecutive ale Anei – de la 1-1 în primul set, la 3-0 în al doilea şi punctajul final: 65-35 vorbesc de la sine.

A doua semifinală pentru Ana – prima la WTA International Florianopolis 2016 – prima victorie la o jucătoare din top 20, 110 puncte WTA cu care îşi apără performanţa de la WTA Premier Stanford 2016, ba mai adaugă încă 30 şi deocamdată este sigură că îşi va egala cel mai bun clasament: 105 WTA.

Ana aşteaptă rezultatul ultimului sfert de finală al zilei, Alexandra Dulgheru (294) [Q] – Julia Görges (Germania, 45) [3], pentru a-şi afla adversara din semifinale.

Ana Bogdan (108) – Anastasija Sevastova (Letonia, 17, clasată pe cel mai bun loc al carierei, 27 de ani) [1] 6-1, 6-3 în 1h2′.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.