Slideshow – 5 imagini

Un singur cap de serie a fost eliminat ieri pe jumătatea superioară a tabloului masculin, astfel că numărul celor ce au părăsit turneul se ridică acum la 7:

Jerzy Janowicz (Polonia, 141 ATP, fost 14 ATP / august 2013, 26 de ani) – Lucas Pouille (Franţa, 16) [13] 7-6(4), 7-6(5), 3-6, 6-1

În altă partidă, eroul de luni, Daniil Medvedev a făcut-o de oaie, după ce a pierdut partida cu Ruben Bemelmans (124): 6-4, 6-2, 3-6, 2-6, 6-3.

Pe întreaga durată a partidei a fost enervat la culme de către arbitra de scaun, portugheza Mariana Alves, pentru că întorsese mai multe decizii în defavorea lui. În setul decisiv a chemat supervizorul şi i-a solicitat s-o înlocuiască pe Alves, iar acesta a refuzat. În acel moment scorul era 2-0 pentru rus. Apoi el a pierdut 5 ghemuri consecutive şi în cele din urmă partida.

După meci, deşi a dat mâna şi cu adversarul şi cu arbitra şi părea calm, şi-a scos portofelul şi a aruncat câteva monede pe jos, în dreptul Marianei Alves.

La conferinţa de presă, Medvedev şi-a cerut scuze, dând vina pe frustrare şi pe dezamăgire. A spus că o să-şi prezinte scuzele şi personal, dacă o va întâlni pe Alves.

Video (de la minutul 1’30”) şi mai jos, întreg incidentul filmat într-o calitate slabă.

Tablourile turneelor de Grand Slam şi ATP

Astăzi se dispută partidele turului 2 de pe jumătatea inferioară a tabloului.

Ordinea de joc – 06.07 – Wimbledon 2017


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.