După evenimentele de ieri, Sorana Cîrstea a postat aseară pe Instagram fotografia lui Bethanie Mattek-Sands, cu un mesaj de încurajare:

Devastată din cauza a ce i s-a întâmplat astăzi lui @matteksands la @Wimbledon! Te iubesc, fată, eşti puternică şi o să treci peste asta. Gândurile mele sunt cu tine, Beth ❤

În continuare, două videoclipuri: fragment din conferinţa de presă a Soranei şi ştirea prezentată amplu de către ESPN, unde Sorana este lăudată pentru cum a reconfortat-o pe Bethanie până a venit ajutorul calificat.

Sorana povesteşte filmul evenimentelor: căzătura lui Bethanie, cum a strigat şi ea după ajutor, deoarece nu exista nicio reacţie. Cum destul timp lângă Bethanie au fost doar soţul lui Bethanie, Sorana şi fizioterapeutul ei şi a durat 10-15 minute până a venit targa, ceea ce ei i se pare foarte mult.
Jucătoarea noastră povesteşte că genunchiul dislocat al lui Bethanie arăta îngrozitor şi că a panicat deoarece nu mai văzuse decât în filme aşa ceva.
Sorana încheie spunând că jucătorii sunt până la urmă o mare familie şi nu mai contează rezultatul în asemenea împrejurări, căci nu mai este vorba despre tenis, ci despre sănătate.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.