Galerie
Patrick Grigoriu (dreapta) alături de Cristoph Negritu (foto 1), după victoria de la Saarlouis şi alături de Vasile Antonescu, după victoria de la Trier. “Trofeele” se datorează producătorului cunoscutei beri Bitburger, sponsorul turneului.

Credit foto: Instagram Patrick

*

După ce săptămâna trecută Patrick Grigoriu câştiga proba de dublu a turneului ITF 15k Saarlouis, alături de Cristoph Negritu (Germania, 567 ATP la dublu), ieri el a repetat performanţa alături de Vasile Antonescu (27 de ani, 807 ATP la simplu, 507 la dublu) la ITF 15k Trier (ambele localităţi în Germania).
Vasile este cunoscut şi celor nefamiliari cu circuitul Futures, deoarece la începutul anului a fost partenerul de antrenament al Simonei Halep. Şi el vine după o victorie de turneu, dar la simplu, obţinută acum 2 săptămâni la ITF 15k Curtea de Argeş

Patrick Grigoriu (26 de ani, 405 ATP la dublu) s-a dedicat doar probei de dublu şi în 2015 – pe vremea când juca alături de Costin Pavăl în circuitul ATP Challenger – progresase serios şi înregistra un maxim al carierei: 186 / mai 2015.

Oricum cele 36 de puncte cucerite – 18 pentru fiecare victorie de turneu – îi vor asigura un progres semnificativ în clasamentul de dublu, la fel cum şi Vasile Antonescu va urca mâine în jur de 150 de locuri în cel de simplu, urmare a victoriei de la Curtea de Argeş.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.