Alexandra Cadanţu, singură şi alături de Irina Bara şi Cristina Ene, după o partidă din campionatul Germaniei, unde au fost adversare: Alexandra şi Irina au jucat pentru TC BW Dresden-Blasewitz, iar Cristina pentru Tennis-Club Weiss-Blau Würzburg

*

Săptămâna aceasta se dispută la Bol, în Croaţia, cel de-al doilea turneu al anului din circuitul WTA 125k – dintr-un total de 7 – numit şi WTA Challenger, după echivalentul său din circuitul ATP.
Premiile totale sunt de 125.000 USD (ospitalitate inclusă), de unde şi numele circuitului.

La ediţia actuală a “Bol Open”, singura jucătoare româncă prezentă este Alexandra Cadanţu (235 WTA).

În proba de simplu, ea va avea o adversară puternică încă din primul tur: pe Natalia Vikhlyantseva (Rusia, 74, maxim al carierei: 70 WTA / 16 februarie 2017) [3, WC], cea care a intrat în atenţia publicului după evoluţia foarte bună de la WTA Premier St. Petersburg din februarie.
Cele două jucătoare s-au mai întâlnit la ITF 100k Poitiers 2016 (hard, Q2), când rusoaica a câştigat: 6-3, 6-2

Tabloul este unul puternic – în ciuda mai multor retrageri, printre care şi cele ale jucătoarelor noastre: Sorana Cîrstea, Ana Bogdan şi Patricia Ţig – după cum puteţi vedea mai jos. Jucătoare eliminate în primele tururi la Roland Garros, fiind în căutare de puncte pentru clasamentul de lunea viitoare.

*

În proba de dublu, Alexandra Cadanţu (121 WTA la dublu) face pereche cu Prarthana Thombare (India, 159). Ele sunt favorite 4 şi le vor întâlni pe Olga Govortsova (Belarus, 205) / Alexandra Panova (Rusia, 144) în primul tur.

Tabloul de Simplu – WTA Bol 2017

Tabloul de Dublu – WTA Bol 2017

*

În încheiere, un alt episod din serialul realizat de Cristian Greger, prietenul Alexandrei, care călătoreşte împreună cu ea în circuit şi ne introduce în lumea din spatele tablourilor şi a rezultatelor seci. Astăzi, episodul acoperă itinerariul Dunakeszi – Nūrnberg – Dresda.

Puteţi să urmăriţi iniţiativa lor – categoric, una artistică – în format video pe You Tube şi foto pe Instagram.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.