Nici o emoţie astăzi pentru Alexandra Dulgheru în faţa tinerei lupoaice Rebeka Masarova – despre care am vorbit ieri – în semifinalele turneului “12ème Open Montpellier Méditerranée Métropole Hérault”, dotat cu premii în valoare de 25.000 USD + H (ospitalitate), astfel că în următoarea fotografie pe care o va trimite de la Montpellier  jucătoarea noastră poate să arate cu degetul puţin mai la dreapta, adică pe locul cuvenit finalistei:

Alexandra Dulgheru (517 WTA) [Q] – Rebeka Masarova (302 WTA) 6-4, 6-2

Partida a durat 1h36′

Credit Info: itftennis.com

E adevărat că elveţianca a început mai bine: 2-0, dar Alexandra a echilibrat imediat şi s-a desprins decisiv de la 4-4. În manşa a doua jucătoarea noastră nu şi-a mai asumat riscuri şi s-a desprins încă de la început: 3-0, avantaj pe care l-a păstrat, ba l-a mai şi majorat în ultimul joc.

Alexandra a acumulat 36 de puncte WTA, care îi vor permite să progreseze până în jurul lui 450 WTA.

Doar de dragul statisticii să specificăm că mâine Alexandra va juca în cea de 17 finală ITF, din care a câştigat 9, căci speranţele noastre la fostul număr 26 WTA (11 aprilie 2011), cu 3 finale WTA la activ – din care 2 câştigate WTA Premier Varşovia 2009 şi 2010, pe cea de la WTA International Kuala Lumpur 2015 a pierdut-o – se îndreaptă în cu totul altă zona de performanţă, în care Alexandra va reveni cu siguranţă, cu condiţia să fie sănătoasă. Şi până la urmă, de ce să nu fie, căci partea de accidentări şi-a avut-o pentru tot restul carierei.

Adversara din finală a Alexandrei se decide în semifinala ce se dispută acum între Sherazad Reix (Franţa, 283) [7] –  Victoria Rodriguez (Mexic, 266) [8].

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.