Georgia Crăciun şi Ilona Ghioroaie, campioane pentru a doua săptămână la rând la Antalya
Credit Foto: Instagram Georgia

Georgia Crăciun şi Ilona Ghioroaie au câştigat pentru a doua săptămână la rând proba de dublu a unui turneu ITF. Tot la Antalya şi tot la un turneu dotat cu premii în valoare de 15.000 USD.

Adăugând o unitate la palmaresul titlurilor lor de dublu înregistrat săptămâna trecută, putem consemna acum cel de-a doilea titlu în circuitul ITF la această probă pentru Georgia Crăciun şi cel de-al treilea pentru Ilona Ghioroaie.

Perechea Georgia Crăciun (876 WTA la dublu) / Ilona Ghioroaie (765) nu a fost nici de data aceasta pe lista capilor de serie, ceea ce le nu le-a împiedicat să se impună.

Dacă în finală ele au beneficiat de neprezentarea adversarelor, în semifinale au trecut de favoritele 1, Vlada Ekshibarova (Israel, 424) / Daiana Negreanu (358) [1]: 6-4, 7-5 şi în turul 3 de favoritele 3: Mariana Drazic (Croaţia, 538) / Lisa-Marie Maetschke (Germania, 663) [3]. 

Astfel, Georgia şi Ilona acumulează alte 12 puncte ITF, care vor fi contabilizate alături de cele de săptămâna trecută în primul clasament WTA ce va fi dat publicităţii – după Roland Garros.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.