Două Slideshow-uri a câte 5 imagini

Aseară, după festivitatea de premiere a WTA Premier Mandatory “Mutua Madrid Open”, Steve Simon, CEO (preşedinte executiv) al WTA a emis următorul comunicat:

Declaraţie privind prezenţa lui Ilie Năstase la finala Mutua Madrid Open

Finala de astăzi a fost un meci palpitant şi le felicit din toată inima pe Simona şi Kristina pentru excelenta lor demonstraţie de tenis.
Singura umbră aruncată peste ziua de ieri a fost invitarea Domnului Năstase la festivitatea de premiere. El se găsesşte acum sub o suspendare provizorie a ITF, urmare a acţiunilor sale insultătoare şi i-am revocat privilegiile de acreditare la WTA până este finalizată ancheta.
A fost atât iresponsabil, cât şi de neacceptat din partea Madrid Open să-i acorde un rol oficial. Turneul de la Madrid este un eveniment Premier, dator să respecte cele mai înalte standarde ale tenisul profesionist şi ale organizării, care nu au fost reflectate astăzi.

Mai presus de orice alte aspecte, mi se pare cel puţin ciudată graba cu care Steve Simon a ţinut să-şi facă public excesul de principialitate şi să strice astfel unul din momentele istorice ale tenisului românesc, care a dat destui campioni circuitelor profesioniste de-a lungul timpului.

Credit Info: wtatennis.com

1 COMMENT

  1. Simona Halep a fost elogiata pe merit de conducerea WTA!Intradevar gala a fost umbrita de tupeul specific dambovitean.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.