Credit Foto: Jimmie48Photography / Women’s Tennis Blog

După ce Monica Niculescu obţinea distincţia în ziua a doua a turneului, ieri o lovitură a Simonei Halep din meciul cu Roberta Vinci a fost aleasă ca fiind cea mai frumoasă a zilei la WTA Premier Mandatory “Mutua Madrid Open” (video la sfârşitul ştirii).

Alftel, Simona a declarat după meciul de ieri:

A fost un meci dur. A fost cât pe-aci să-l pierd. Dar am refuzat să pierd.
Am încercat totul. Am încercat să rămân calmă. Am încercat să rămân concentrată la fiecare minge, căci ştiam că fiecare punct va conta.
Acum pot să spun că sunt expertă la tie-break-uri (râde, n.m.), după ce am câştigat şi “Tie Break Tens” săptămâna trecută. Mi-a fost mult mai uşor să câştig tie-break-ul.

Despre Vinci:

E foarte îndemânatică şi inteligentă în joc, slice-ul ei este greu de returnat, dar la încălzire antrenorul meu mi-a dat multe mingi tăiate şi mă obişnuisem cu ele.
Cred că am alergat destul de bine la scurtele ei, deşi mi-a ghicit mai mereu replica, dar totuşi a fost bine că am ajuns la ele, căci asta a împiedicat-o să-mi pună şi mai multe.

Ulterior, Simona Halep a spus la conferinţa de presă legat de Eugenie Bouchard şi Maria Sharapova:

Nu i-am urat succes lui Bouchard pentru că, de fapt, nu vorbim. Ea este diferită. Nu o judec pentru că este aşa, dar nici n-o admir pentru felul ei de a fi.
Aşa că n-am nimic de spus despre ea şi nici despre Maria Sharapova. A revenit, nu mă gândesc prea mult la asta, căci la nivelul acesta sunt multe jucătoare valoroase.
Pentru mine situaţia este aceeaşi cu Maria prezentă sau absentă. N-am întâlnit-o încă, dar nu mă motivează suplimentar prezenţa ei.

4 videoclipuri: Lovitura zilei, Declaraţia Simonei, Rezumatul partidei Halep – Vinci, Extras de la conferinţa de presă.




LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.