Simona Halep a acordat un interviu site-ului WTA (video la sfârşitul ştirii), a participat la “Ziua Media” a turneului Mutua Open Madrid şi a acordat un interviu agenţiei de ştiri spaniole EFE.

Am spicuit câteva din gândurile ei de dinaintea turneului WTA Premier Mandatory:

Turneul este unul special pentru mine, am jucat finala în 2014, anul trecut am câştigat, proprietarul este român, mă simt ca acasă la Madrid şi de-abia aştept să încep turneul şi fac meciuri bune.
Nu simt atât de mult presiunea cauzată de faptul că sunt deţinătoarea titlului, căci ştiu că oricum fiecare meci va fi greu. Dar voi încerca să dau tot ce am mai bun la fiecare joc şi să câştig.
Lucrez din greu la jocul meu, la atitudinea mea. Nu mă gândesc să am rezultate mari, ci să fiu pe teren şi să câştig meciuri.
Îmi plac condiţiile de la Madrid, altitudinea, suprafaţa de joc şi atmosfera. Toate acestea mă fac să-mi regăsesc cel mai bun joc aici.
Îmi place oraşul foarte mult, am fost la cumpăruri, într-una din seri am mâncat paella.
Din păcate, sezonul pe zgură este prea scurt, dar am jucat bine şi pe hard şi pe iarbă, aşa că nici legat de suprafaţa pe care joc nu-mi fac griji, căci toate turneele sunt importante pentru mine şi o să fac tot posibilul să câştig un titlu anul acesta.

De asemenea, Simona a spus în interviul acordat agenţiei EFE:

Prefer să câştig un titlu de Mare Şlem decât să fiu numărul 1 WTA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.