Simona Halep a ajuns la Madrid unde va participa la WTA Premier Madatory “Mutua Madrid Open”. Ea a luat deja primul contact cu zgura de la Madrid (videoclip la sfârşitul ştirii).

Dar înainte de turneul WTA ea va participa joi, 4 mai, începând cu ora 20.30, la turneul demonstrativ “Tie Break Tens”, al cărui tablou a fost tras la sorţi.

Sistemul este eliminatoriu până în finală şi se joacă un singur set – un tie-break până la 10 puncte, cu diferenţă obligatorie de două puncte (aidoma tie-break-ului de meci de la dublu). Se trage la sorţi cine serveşte primul şi terenul. Schimbul de teren se face la 6 puncte. Jucătorii au dreptul la un număr nelimitat de challenge-uri până la primul challenge greşit, de la care i se interzice dreptul de a contesta până la următorul meci.

Toate partidele se joacă într-o singură zi.

Premiile sunt acordate în sistem “câştigătorul ia tot”, câte 200.000 USD pentru masculin şi feminin, iar 100.000 USD vor fi donaţi pentru lupta împotriva violenţei domestice.

Simona Halep o va întâlni în primul meci pe Johanna Konta, iar învingătoarea din această partidă va juca semifinala cu învingătoarea din Monica PuigMaria Sharapova.

Turneul va fi transmis în Spania de canalul Teledeporte.

Tablourile la feminin şi masculin

Galerie
Credit Info & Foto: madrid-open.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.