Galerie
Credit Foto: Jimmie48 Photography / Tenis Dunyasi Magazine & Corinne Dubreuil / FFT

Simona Halep a spus la conferinţă de presă de după partida de ieri:

Glezna este bine. Mă mai doare puţin, dar pot să joc. Este bandajată bine, aşa că nimic nu se mişcă acolo, e sigur şi am putut să joc, să alunec fără probleme.
N-a fost uşor, dar ultimele 3-4 zile m-am antrenat normal, am jucat şi puncte şi n-am simţit durerea, dar după aceea, când se răcea, se inflama puţin.
Oricum, situaţia este mult mai bună decât acum o săptămână. Am făcut şi investigaţia cu ultrasunete sâmbătă. Mai este puţin afectată glezna, dar este refăcută în proporţie de 80% şi cred că va fi bine pe durata turneului.

Nu cred că sunt favorită, aşa cum spune toată lumea. Sunt o jucătoare ca oricare alta pe tablou. Sunt încrezătoare că pot câştiga meciuri, dar nu mă gândesc la rezultat. O să abordez partidă după partidă şi vreau să le câştig fiecare dintre ele.
Sunt mulţumită de picioarele mele, aşa că voi fugi. Sunt încrezătoare în loviturile mele, am jucat bine astăzi. Serviciul este de asemenea bun, aşa că sunt pregătită să joc următoarea rundă.

N-am mai întâlnit-o de foarte multă vreme (2009, n.m.), aşa că va fi o provocare importantă pentru mine runda a doua de la French Open şi voi face tot posibilul ca să câştig partida.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.