3 Slideshow-uri a câte 5 / 3 imagini

Doar câte un break în fiecare set pentru liderul mondial ATP au făcut astăzi diferenţa în partida pe care Marius Copil a susţinut-o împotriva lui în turul 2 (R32) al turneului ATP Masters 1000 “Mutua Madrid Open”.

Murray a făcut break în ultimul ghem al primei manşe şi pentru 4-2 în cea de-a doua.
Marius a jucat agresiv, deseori cu succes. Dar acest joc avântat – cel mai nimerit plan pe care putea să-l adopte – l-a obligat să şi greşească mult.
Oricum, a rezultat un joc spectaculos, plăcut de privit, în care am remarcat că Marius Copil pare să-şi fi găsit încrederea şi mentalitatea de jucător de top, după ce a trecut pragul pshihologic al top 100 ATP, de care este matematic sigur, după rezultatele de ieri şi de astăzi din turneele săptămânii.

Cert este că odată cu îndeplinirea acestui obiectiv, Marius şi-a câştigat şi o notorietate în lumea tenisului, datorită perseverenţei, dar şi a sensibilităţii pe care a arătat-o în permanenţă.

Şi ca să şi glumim, de el  îşi va aduce aminte cu siguranţă şi directorul turneului Manolo Santana, spectator la meciul de astăzi într-una din lojele de lângă teren. La un smash violent al lui Marius, mingea a ricoşat din zgură direct în capul legendei tenisului spaniol (slideshow mai sus).

Andy Murray (Marea Britanie, 1 ATP) [1]Marius Copil (104 ATP) [WC] 6-4, 6-3

Partida a durat 1h23′.

Credit Info: atpworldtourcom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.