Setul 2 al celei de-a doua semifinale a turneului WTA Premier “Porsche Tennis Grand Prix”: Simona Halep, condusă cu un set la zero, are 5-4 şi 40-15, dar ratează ambele oportunităţi de a egala situaţia în meci, iar din acel moment se rupe echilibrul în favoarea Laurei Siegemund, care nu mai pierde decât un punct până la final.

Până atunci asistasem la un start fabulos al nemţoaicei 4-0, absorbit însă încet-încet de Simona, insuficient pentru a mai schimba ceva în prima manşă, dar suficient pentru a ajunge la scorul de mai sus, după o cascadă de break-uri la mijlocul setului 2.

Simona Halep încheie un turneu în urma căruia şi-a recâştigat locul 4 în clasamentul WTA, strategic din punct de vedere al ordinii capilor de serie la următoarele turnee. De asemenea, trecând peste frustrarea provocată de înfrângerea de astăzi, sperăm că atitudinea ei mai calmă pe teren să fie un plus definitiv câştigat, căci roadele s-au văzut; astăzi  ea a pierdut în faţa unei jucătoare foarte complicat de oprit pe această suprafaţă şi în această arenă.

Laura Siegemund (Germania, 49) [WC]Simona Halep (5) [4] 6-4, 7-5 în 1h42′

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.