4 Slideshow-uri a câte 5 imagini

Dacă anul trecut, Laura Siegemund pierdea în finala WTA Premier “Porsche Tennis Grand Prix” şi – după un prim titlu la WTA International Bastad 2016 – ea a reuşit să cucerească acasă cel mai important trofeu al carierei!

Laura Siegemund (Germania, 49) [WC] – Kristina Mladenovic (Franţa, 19 WTA) 6-1, 2-6, 7-6(5)

Partida a durat 2h26′

Două seturi adjudecate categoric, ca în tie-break cele două jucătoare să găsească echilibrul: până la 4-4 s-a mers cu serviciul, primul break a fost al lui Siegemund, dar Mladenovic a returnat excelent ca să rămână în meci şi a făcut re-break la 15. Franţuzoaica a pornit mult mai bine în tie-break, 4-1, dar la fel ca şi ieri Laura a avut sprintul de final mai bun şi de la 4-5 a câştigat 3 mingi consecutive pentru victoria de turneu.

Organizatorii de la Stuttgart pot răsufla uşuraraţi: pe de-o parte a câştigat o nemţoaică, chiar dacă Angelique Kerber a dezamăgit şi pe de alta, în plină contestare a wild card-urilor pe care le-au acordat – Maria Sharapova – sau nu – Julia Görges -, cu unul dintre ele – Laura Siegemund – au nimerit-o din plin până la urmă.

*

În finala de dublu:

Raquel Atawo (SUA, 21) / Jelena Ostapenko (Letonia, 46) [3] – Abigail Spears (SUA, 18) / Katarina Srebotnik (Slovenia, 24) 6-4, 6-4

Partida a durat 1h22′.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.