Un meci în care perioadele de dominare au alternat: Halep / Rosolska au câştigat la zero primul set, dar apoi l-au pierdut clar pe al doilea. În super tie-break, Klepac şi Martinez Sanchez şi-au continuat seria pozitivă şi, la 6-1, păreau că s-au desprins în câştigătoare. Dar micuţele Simona şi Alicja au avut din acel moment o serie fantastică de 8 puncte consecutive câştigătoare şi tot ce au mai putut face adversarele lor a fost să salveze două mingi de meci.

O victorie tonică, cu Simona şi Alicja destinse, dar altfel concentrate şi cu o dorinţă de victorie manifestă la Simona, în faţa unor adversare cu o carieră de dublu importantă şi cu un clasament pe măsură.

Rezultatul partidei din primul tur al probei de dublu la turneul WTA Premier “Porsche Tennis Grand Prix” de la Stuttgart:

Simona Halep (133) / Alicja Rosolska (Polonia, 41) – Andreja Klepac (Slovenia, 27) / Maria Jose Martinez Sanchez (33) [2] 6-0, 2-6, [10-8]

Partida a durat 1h4′.

Credit Info: wtatennis.com

Simona şi Alicja au obţinut fiecare câte 100 de puncte WTA la dublu, care pe jucătoarea noastră o ajută să progreseze pentru moment pe locul 116 în clasamentul live de dublu.
În sferturile de finală ele vor juca cu învingătoarele din partida Hlaváčková / Stosur – Jurak / Lucic-Baroni, care va începe acum.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.