Adversara Simonei Halep (5 WTA) din turul 2 al turneului WTA Premier “Porsche Tennis Grand Prix”  care se dispută la Stuttgart va fi Barbora Strycova (Cehia, 17, clasament maxim: 16 WTA / ianuarie 2016,  31 de ani), care astăzi a învins-o cu 6-2, 6-2 în 1h13′ pe Jennnifer Brady (SUA, 76) [LL].

Simona are un palmares favorabil cu Strycova: 2-1

A fost stabilit şi programul de mâine: partida Simona HalepBarbora Strycova este programată a 3-a din sesiunea ce începe la ora 13.00 pe arena centrală, aşadar ora aproximativă de începere este 16.00.

*

Altfel, partida de dublu de astăzi, care va începe după terminarea partidei Kontaveit – Konjuh, pe terenul 1:

Simona Halep (133) / Alicja Rosolska (Polonia, 41) – Andreja Klepac (Slovenia, 27) / Maria Jose Martinez Sanchez (33) [2]

este transmisă de Digi Sport.

*

Simona a declarat presei la Stuttgart că este fericită că a revenit pe zgură. Nu poate să precizeze dacă zgura sau hard-ul este suprafaţa ei preferată, dar pe zgură se simte ca acasă. Ea este mulţumită de cum a jucat la sfârşitul săptămânii trecute, dar a admis că  a fost o întâlnire grea, cu multe evenimente.

De asemenea, conform Courtney Nguyen (wta insider), Simona a călătorit împreună cu Johanna Konta spre Stuttgart şi totul este în regulă între ele.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.