Sania Mirza şi Barbora Strycova au decis să se despartă, motivul oficial – dezvăluit de tătăl şi antrenorul indiencei, Imran Mirza – fiind acela că cehoaica doreşte să se concentreze în acest an pe cariera ei de simplu în circuit.

Sania Mirza (7 WTA la dublu) / Barbora Strycova (10) au jucat 10 turnee împreună, începând cu WTA Premier 5 Cincinnati 2016, turneu pe care l-au şi câştigat de altfel. Au mai câştigat şi WTA Premier Tokyo 2016 şi au fost finaliste la WTA Premier 5 Wuhan 2016 şi WTA Premier Mandatory Miami 2017, unde au pierdut surprinzător la Dabrowski / Xu. 

Mirza / Strycova ocupau luni locul 4 în clasamentul sezonului al perechilor de dublu “Road to Singapore”.

Acum, Sania Mirza, fost lideră mondială a ierarhiei de dublu timp de 91 de săptămâni – între 13 aprilie 2015 şi 8 ianuarie 2017, singură sau ex aequo cu Martina Hingis – va încerca să-şi recapete poziţia alături de Yaroslava Shvedova (13 WTA la dublu) – 13 titluri din 28 de finale de-a lungul carierei – care în acest sezon a jucat în principal cu Vania King.
Cum kazaha are un singur meci câştigat la simplu în 2017, concentrarea ei pe proba dublu, poate că va fi alta, decât în cazul lui Strycova.

Credit Info: espn.in

Slideshow – două imagini

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.