Alexandra Cadanţu a obţinut astăzi, în primul tur (R32) al turneului WTA International “TEB BNP Paribas Istanbul Cup” o victorie preţioasă.

Alexandra în timpul partidei de astăzi
Credit Foto: Evrim Aydin /istanbulcup.kozawos.com

A fost o desfătare să o vedem pe Alexandra jucând atât de bine, cu un mental excelent şi – mai ales – sănătoasă, deşi spre sfârşitul setului 2 am trecut prin ceva emoţii când la time out-ul medical a fost bandajată la genunchi. Dar ea a trecut peste asta, a trecut şi peste criza de plâns a lui Hibino (din nou lacrimi!) nemulţumită de două decizii ale arbitrului.
După un prim set în care parcă a fost marcată de emoţii, deşi începuse bine, jucătoarea noastră a făcut spectacol în setul 2, a zburdat pe teren şi a jucat la cel mai bun nivel WTA al ei, iar în ultima manşa a avut un mental de fier, care a rezistat cascadei de break-uri – Alexandra s-a distanţat prin singurul ghem de serviciu câştigat de ambele combatante (!) în decisiv.

Alexandra Cadanţu (292) [Q] – Nao Hibino (Japonia, 80, clasament maxim: 56 WTA / ianuarie 2016, 22 de ani) 2-6, 6-0, 6-3

Partida a durat 2h33′.

Alexandra dobândeşte 30 de puncte WTA – care se adaugă celor 18 obţinute în calificări – pentru promovarea în optimi, fază a turneului unde o va întâlni pe învingătoarea din partida Elina Svitolina [1] – Victoria Kamenskaya [Q], care se va disputa începând cu ora 19.00.

Galerie Foto de la antrenamentele Alexandrei la Istanbul.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.