Galerie
Credit Foto: Cristopher Levy, Tennis Atlantic & volvocaropen.com

Fanny Stollar (Ungaria, 282 WTA, 18 ani) a creat marea surpriză la WTA Premier “Volvo Car Open”, care se dispută la Charleston, eliminând-o în turul 2 (R32) pe Elena Vesnina (14 WTA) [4], recenta câştigătoare a WTA Premier Mandatory “BNP Paribas Open” cu 7-6(7), 7-6(3), după 2h5′ de joc.

Credit Info: wtatennis.com

În prima manşă Stollar a ratat două mingi de set la 6-5, iar în tie-break încă două, până să o fructifice pe a 5-a, iar în setul 2, jucătoarea din Ungaria a ratat nu mai puţin de 5 mingi de meci la 6-5, pentru ca să câştige partida la următoarea oportunitate pe care şi-a creat-o în tie-break.

Fanny Stollar – fostă campionă la dublu junioare la Wimbledon 2015 ( / Dalma Galfi, compatrioata ei) – este la a treia victorie pe un tablou principal WTA, după ce în primul tur trecuse de Asia Mohammad (SUA, 139) [Q]: 6-3, 7-5 şi în februarie o învingea în primul tur la WTA International Budapesta pe Danka Kovinic (Muntenegru, 69).
Stollar vine din calificări unde a trecut de: Teliana Pereira (Brazilia, 204): 6-1, 6-0 şi de Grace Min (SUA, 129): 4-6, 6-2, 6-4.

Cât despre Vesnina, ea n-a gestionat bine succesul de la Indian Wells, căci această înfrângere vine după cea de la WTA Premier Mandatory Miami, când în primul meci pierdea la Ajla Tomljanovic (594).

Mingea de meci:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.