Galerie
Credit Foto: volvocaropen.com & Tennis Atlantic

Rezultat excelent, consecinţă a unui joc pe măsură, obţinut de Irina Begu astăzi, în optimile de finală ale turneului WTA Premier “Volvo Car Open”, care se dispută la Charleston:

Irina Begu (33) [10] – Samantha Stosur (Australia, 17) 7-5, 6-3

Partida a durat 1h39′

Irina a trecut astăzi peste vântul puternic, care a introdus o notă de aleatoriu traiectoriilor mingilor, mai ales în setul 2, a trecut peste căzătura urâtă din al doilea ghem al setului 2, dar a trecut mai ales peste jocul lui Stosur, care cu excepţia ghemului cu care a egalat la 4 în primul set – singura dată când jucătoarea noastră şi-a pierdut serviciul – a jucat aşa cum i-a dictat românca.
A fost o adevărată încântare să o vedem pe Irina, decisă, motivată, cu extrem de puţine execuţii greşite şi deseori spectaculoasă în execuţii.

Credit Info: wtatennis.com

Irina Begu a acumulat 100 de puncte WTA pentru calificarea în sferturi şi îşi egalează astfel rezultatul de anul trecut de la Charleston.

În sferturile de finală, Irina o va întâlni pe învingătoarea din partida Daria Kasatkina (Rusia, 42) – Daria Gavrilova (Australia, 27) [9], care se va disputa mai târziu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.