Listele de înscriere pentru cel de-al doilea turneu de Mare Şlem al anului, “Roland Garros”, le cuprind la feminin pe primele 107 jucătoare din clasamentul WTA, inclusiv Petra Kvitova şi Francesca Schiavone cu o singură jucătoare care-şi va folosi clasamentul protejat: Ajla Tomljanovic (Australia, steag sub care joacă la turneele de Mare Şlem).

Aşadar pe lista de înscrierere se regăsesc şi jucătoarele românce: Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea şi Patricia Ţig.

La masculin sunt prezenţi primii 98 de jucători din clasament, cărora li se adaugă Ricardas BerankisThanasi Kokkinakis, John Millman, Tommy Robredo, Jerzy Janowicz şi Dmitry Tursunov cu clasament protejat.

Deşi Yoshihito Nishioka este trecut din oficiu, el nu va veni sigur, căci a anunţat că sezonul este deja încheiat pentru el, din cauza operaţiei la genunchi şi locul lui va fi luat de Konstantin Kravchuk.

Roger Federer se va decide pe 10 mai dacă vine sau nu.

Tommy Haas nu-şi va folosi clasamentul protejat aici, ci la Wimbledon, el mai având un singur turneu la dispoziţie pentru această facilitate.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.