Mihaela Mărculescu, împreună cu Sina Zuger şi evoluând la simplu la “Trofeo Juan Carlos Ferrero”

Trecerea Mihaelei Mărculescu spre turneele cele mai importante ale circuitului ITF al Juniorilor se desfăşoară sub auspicii bune. După rezultatul bun de la Vrsar, Croaţia, Mihaela a jucat în această săptămână la turneul  Grad 1, “Trofeo Juan Carlos Ferrero” de la Villena, Alicante.

Ea avut un parcurs bun: optimi de finală la simplu şi semifinale la dublu.

La simplu, Mihaela Mărculescu (63 ITF) [8] a câştigat cu Laia Conde Monfort (730): 6-2, 3-6, 6-4 în turul 2 şi a pierdut în optimi la Malene Helgo (Norvegia, 101, fostă 29 ITF) [2]: 3-6, 4-6.

La dublu, Mihaela a făcut pereche cu Sina Zuger (Elveţia, 147) au fost capi de serie 4 şi au avansat până în semifinale.

Mihaela a dobândit la Alicante 30 de puncte la simplu şi 50 de puncte la dublu, adică un spor de 7,5 puncte în clasamentul combinat al junioarelor, pentru un total de 415 puncte.

*

Vă invit să o sprijim pe Mihaela votând-o pe această pagină. În cazul în care ea va câştiga votul, va beneficia de o finanţare de 10.000 RON, din partea Fundaţiei Comunitare Bucureşti, programul “Mobilizăm Excelenţa”, sprijinit de Porsche România. [Se alege numele Mihaela Mărculescu în coloana din stânga şi pe următoarea pagină care se deschide, se votează.]

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.