Credit Foto: Jaqueline Cristian

Jaqueline Cristian a trecut şi de primul tur pe tabloul principal al turneului ITF – dotat cu premii în valoare de 60.000 USD – “Hardee’s Pro Classic”, după ce trecuse 3 tururi în calificări. Şi a făcut-o de o manieră entuziasmantă, învingând o jucătoare care a fost pe locul 35 WTA. Sigur că vremurile când Karatantcheva ocupa acel loc sunt de mult apuse, dar victoria este preţioasă, în condiţiile în care bulgăroaica are o experienţă enormă:

Jaqueline Cristian (328 WTA) [Q] –  Sesil Karatantcheva (Bulgaria, 216) 6-2, 6-1

Partida a durat 1h5′.

Credit Info: itftennis.com

Jaqueline va primi 8 puncte pentru calificarea în optimile de finală, care se adaugă celor 5 pe care le-a obţinut în calificări şi cu cele 13 puncte acumulate îşi asigură un nou maxim de clasament al carierei (pe care tocmai şi-l îmbunătăţise la începutul acestei săptămâni) şi se apropie la câţiva paşi de top 300.

În continuare Jaqueline are un culoar favorabil, căci în optimile de finală o va întâlni – mâine, de la ora 18.00 – pe Sophie Chang (SUA, 528 WTA, aflată la cel mai bun clasament al carierei, 19 ani), care în primul tur a eliminat-o surprinzător pe favorita 2, Taylor Townsend (SUA, 103).

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.