ITF a emis un comunicat în care anunţă excluderea lui Ilie Năstase din întâlnirea România – Marea Britanie, în urma evenimentelor de alaltăieri, de ieri şi de azi.

Joi, Ilie Năstase a întrebat-o la dineul oficial pe Anne Keothavong – care este însărcinată – ce număr are camera ei de hotel.

Vineri, căpitanul nejucător, a comentat la conferinţa de presă, legat de culoarea pe care o va avea copilul Serenei Williams: “Va fi ciocolată cu lapte?”

Evenimentele de astăzi

Comunicatul ITF:

Căpitanul României Ilie Năstase a fost expulzat de pe teren în timpul celei de-a doua partide a întâlnirii de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie de la Constanţa. Domnul Năstase a fost invitat să părăsească terenul de către reprezentantul ITF, Andreas Egli, pentru conduită nesportivă, după ce primise alte două avertismente oficiale. Domnul Năstase a fost îndepărtat şi din incintă pentru abateri comportamentale grave. Acreditarea lui a fost anulată şi va fi exclus din întâlnire. ITF a demarat o anchetă legat de această problemă, ca şi legat de precedentele comentarii făcute de domnul Năstase de-a lungul săptămânii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.