Galerie
Credit Foto: Instagram Sorana & Raluca

Două jucătoare românce vor evolua astăzi la turneul WTA Premier Mandatory “Miami Open presented by Itaú”: Sorana Cîrstea – fără pauză după victoria spectaculoasă de ieri – care a întrerupt o serie de 5 înfrângeri consecutive (inclusiv Fed Cup), după victoria din turul 3 de la Australian Open la Riske (42) – şi Raluca Olaru în proba de dublu:

  • în primul meci al sesiunii care începe la ora 17.00 pe terenul 10, partida contând pentru turul 1 (R32) al probei de dublu:

Raluca Olaru (55) / Olga Savchuk (Ucraina, 41) – Andreja Klepac (Slovenia, 27) / Maria José Martínez Sánchez (Spania, 36)

Palmares direct: 0-0

Klepac / Martínez Sánchez joacă împreună începând din acest an şi au avut rezultate amestecate, dar care le clasează totuşi pe locul 9 în ierarhia perechilor de dublu a sezonului: optimile de la Australian Open şi semifinala de la Sydney au fost turneele în care cele două turnee au legat două victorii.
Raluca Olaru / Olga Savchuk ocupă locul 13 în acelaşi clasament, graţie începutului de an lansat, care ulterior s-a mai amortizat.

  • în ultimul meci – al 5-lea – din sesiunea care începe la ora 17.00 – nu mai devreme de ora 23.00 – pe terenul 8, partida din turul 2 (R64) al probei de simplu:

Sorana Cîrstea (65 WTA) – Anastasija Sevastova (Letonia, 25, clasament maxim: 23 WTA / 3 martie luna curentă, 26 de ani) [19]

Palmares direct: 1-0
Sorana câştigat 6-3, 6-0 la WTA International Pattaya City (QF / hard).

Credit Info: wtatennis.com

Anastasija Sevastova  a avut un an inegal până acum, dar semifinala de la WTA Premier 5 Dubai i-a permis să avanseze de pe poziţia 35 la începutul sezonului pe cea actuală şi să ocupe locul 21 în clasamentul sezonului.
Touşi, la Dubai (când era pe locul 35) ea nu a reuşit să învingă decât o singură jucătoare mai bine clasată ca ea, pe Irina Begu (28), situaţie care a rămas valabilă pentru toate turneele pe care le-a jucat, inclusiv în primele două tururi pe care le-a trecut la Australian Open.
De altfel, ea mai are doar un tur 2 la WTA International Taipei City şi în rest înfrângeri în primul tur la Shenzhen, Hobart, Doha şi în primul meci (după BYE) la Indian Wells. A pierdut – în ordinea disputării turneelor –  la Kr. Plíšková (60), Rogers (57), Muguruza (7), Stosur (21), Wozniacki (15) şi Davis (38).

Ordinea de joc – 23.03 – Indian Wells 2017

Tablourile WTA

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.