Slideshow – 5 imagini

Într-o partidă contând pentru turul 2 (R64) al turneului WTA Premier Mandatory “Miami Open presented by Itaú”:

Simona Halep (5 WTA) [3] – Naomi Osaka (Japonia, 49, maxim al carierei: 40 WTA, 19 ani) 6-4, 2-6, 6-3

Partida a durat 1h53′.

Credit Info: wtatennis.com

Un prim set în care Simona a jucat îngrijit, nu s-a lăsat intimidată de serviciul bun al lui Osaka, a servit la rându-i bine şi a profitat de prima şi singura ocazie de break a manşei pentru a se desprinde cu break-ul decisiv la 5-4.
Ploaia a întrerupt prima dată meciul la 0-1 în setul 2, iar după revenire Simona a avut un colaps – mai e de lucru la pregătirea psihologică şi la capacitatea de concentrare – şi scorul a ajuns în câteva minute 0-4. Revenirea până la 2-4 nu i-a mai folosit jucătoarei noastre în acest set, dar i-a folosit în manşa decisivă, când a început motivată, a condus 3-1 şi chiar dacă s-a văzut egalată la 3, a intrat în următoarea pauză dictată de ploaie cu avantaj de un break 4-3.
I-a mai fost utilă lecţia din setul 2 şi pentru că acum a reînceput concentrată şi şi-a adjudecat ultimele două ghemuri ale meciului.

Advesara din turul 3 (R32) a Simonei Halep – care a acumulat 65 de puncte WTA – va fi decisă în urma partidei Ekaterina Makarova (Rusia, 35) [32] – Anett Kontaveit (Estonia, 112), care este programată mai târziu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.