4 Slideshow-uri a câte 5 imagini

Simona Halep a legat pentru prima dată în 2017 două victorii, după ce s-a impus în partida contând pentru turul 3 (R32) al turneului WTA Premier Mandatory “Miami Open presented by Itaú”:

Simona Halep (5 WTA) [3] – Anett Kontaveit (112) [Q] 6-3, 6-0

Partida a durat 55′.

Credit Info: wtatennis.com

Jocul Simonei de astăzi a fost superior în ce priveşte acurateţea şi constanţa celui din turul precedent. De asemenea, limpezimea şi disciplina cu care a urmat planul tactic au confirmat pe teren diferenţa dintre clasamentele jucătoarelor.
Simona a făcut break încă în primul ghem al partidei şi nu şi-a pierdut niciodată serviciul. De la 4-3 în primul set, jucătoarea noastră nu a mai pierdut niciun ghem.

Simona Halep a acumulat 120 de puncte pentru calificarea în optimile de finală unde o va întâlni pe Samantha Stosur (Australia, 19 WTA, maxim al carierei: 4 WTA / februarie 2011, 32 de ani) [14], care astăzi a trecut în turul 3 de Shuai Peng (China, 43): 4-6, 6-3, 7-5 în 2h27′.
Va fi a 9-a partidă între Simona şi Stosur, palmaresul fiind până acum egal: 4-4.

Videoclipuri cu mingea de meci şi cu declaraţia de pe teren a Simonei, care a spus:

Sunt foarte mulţumită, cred că am jucat cel mai bun tenis de până acum din acest an şi m-am bucurat de fiecare clipă petrecută în teren. Nu mă aşteptam să vină atâta lume la meci şi vă mulţumesc că aţi făcut-o. Am vrut să fiu foarte agresivă, să stau aproape de linia de fund şi să lovesc mingea repede, s-o determin să se deplaseze. Şi serviciul meu a fost bun astăzi. Totul mi-a mers şi m-am simţit uşoară pe teren, astfel încât am reuşit să fug mult. Va fi un meci greu cu Sam, dar ştiu cum să joc cu ea. Va fi o provocare pentru mine. Dar vin după o pauză şi nu am nimic de pierdut, aşa că vreau să mă bucur de meci şi să dau tot ce pot, la fel ca astăzi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.