Rezultat excelent al Patriciei Ţig, care după ce ieri reuşise că se se califice pe tabloul principal al turneului WTA Premier Mandatory “Miami Open presented by Itaú”, astăzi în turul 1 (R96) a reuşit o victorie preţioasă în faţa unei jucătoare care a fost 38 WTA în 2015:

Patricia Ţig (95) [Q] – Heather Watson (Marea Britanie, 108) 7-6(4), 6-1

Partida a durat 1h 1h24′.

Credit Info: wtatennis.com

Un prim set strâns, în care jucătoarea noastră a rupt echilibrul cu un break pentru 4-3 şi a servit pentru set la 5-4. Dar britanica a egalat şi dus setul în tie-break, unde Patricia s-a desprins de la 3-3.
Setul 2 a fost însă acela în care jocul Patriciei a entuziasmat, căci făcând excepţie ghemul în care Watson s-a apropiat la 3-1, românca a dominat categoric şi ne-a arătat ce potenţial mare de creştere are.

Patricia Ţig se califică pentru a doua oară în turul 2 al unui turneu Premier Mandatory, după Madrid 2016, când atingea sferturile de finală.

Patricia Ţig care a acumulat până acum 65 de puncte la Miami Open – 30 în calificări şi 35 pentru victoria de astăzi – se situează pentru moment pe locul 85 în clasamentul live cu 688 de puncte.

În turul doi ea o va întâlni pe Kristina Mladenovic (Franţa, 18) [22].

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.