Două Slideshow-uri a câte 5 imagini

O nouă ispravă marca “Lucic-Baroni”, care îşi sfidează vârsta şi continuă să asigure periodic sarea şi piperul circuitului. Ieri, în turul 3 (R32) al WTA Premier Mandatory “Miami Open presented by Itaú” ea a repetat victoria clară de la Australian Open 2017 la Agnieszka Radwanska, supralicitând în ce priveşte scorul. Acum, Lucic-Baroni nu i-a mai îngăduit adversarei sale decât 3 ghemuri şi dacă partida a durat cu 3 minute mai mult de data aceasta, motivul a fost acela că Radwanska a reuşit să facă o oarecare opoziţie în manşa a doua când a stat aproape până la 3-4 (3 break-uri fiecare jucătoare). Căci primul set a fost cu adevărat halucinant: a durat 19 minute, răstimp în care  fosta vice-lideră a clasamentului WTA nu a reuşit să câştige decât 9 puncte, din care 4 în al 5-lea ghem pe care l-a pierdut după ce a condus cu 40-0.

Mirjana Lučić-Baroni (Croaţia, 29 WTA, 35 de ani) [26] – Agnieszka Radwanksa (Polonia, 8) [5] 6-0, 6-3 în 1h5′.

Credit Info: wtatennis.com

Interesant de remarcat este faptul că în turul precedent (R64) Lucic-Baroni reuşise să treacă de Kateryna Bondarenko (Ucraina, 94) după o revenire senzaţională de la 1-5 în decisiv: 6-2, 2-6, 7-6(2).

În altă partidă, Bethanie Mattek-Sands (158) [WC] şi-a continuat evoluţia excelentă la acest turneu şi a trecut în turul 3 de Anastasia Pavlyuchenkova (17) [17]: 4-6, 6-0, 6-3 în 2h6′.

Momentele importante ale partidei Lucic-Baroni – Radwanksa:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.