Două Slideshow-uri a câte 5 imagini

În  prima semifinală a WTA Premier Mandatory “BNP Paribas Open“, Elena Vesnina a acţionat precum furnica din fabula lui La Fontaine: şi-a asigurat mai întâi un avans confortabil în fiecare set şi apoi a rezistat cu succes încercărilor Kristinei Mladenovic de a reveni.

În primul set, rusoaica s-a desprins la 5-0 (două break-uri) şi când Mladenovic a recuperat un break şi a revenit la 5-3, a tras cortina peste primul set cu un ghem de serviciu câştigat la zero.
Iar în setul 2, după ce la 5-1 (3-1 la break-uri) a ratat o minge de meci, nu s-a speriat de răsuflarea în ceafă a franţuzoaicei – care, la fel, recuperase un break – şi şi-a asigurat un loc în finală cu un joc de serviciu câştigat la 15.

Elena Vesnina (Rusia, 15) [14] – Kristina Mladenovic (Franţa, 26) [28] 6-3, 6-4

Partida a durat 1h24′.

Credit Info: wtatennis.com

Elena Vesnina şi-a îmbunătăţit palmaresul direct cu Mladenovic la 3-0 pentru a se califica în cea de-a 10-a finală a carierei, dar prima la un turneu WTA Premier Mandatory sau Premier 5.
Ea are un palmares al finalelor de 1-3 la turnee WTA Premier şi 1-4 la cele WTA International cu victorii de turneu doar la ultima categorie: Hobart şi Eastbourne în 2013 şi cu ultima finală disputată în circuit, în aprilie anul trecut la WTA Premier Charleston.

Rezumatul video al partidei:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.