Slideshow – 5 imagini

Într-o partidă contând pentru primul tur (R96) al turneului WTA Premier Mandatory “BNP Paribas Open”, care se dispută la Indian Wells:

Monica Niculescu (45 WTA) – Sorana Cîrstea (66 ) 4-6, 6-3, 6-1

Partida a durat 1h50′

Credit Info: wtatennis.com

Joc diferit al celor două jucătoare românce în partida de astăzi: unul ultraofenisv al Soranei, cu atacuri atât din spatele terenului, dar şi cu foarte multe veniri la fileu şi unul defensiv al Monicăi, care a căutat în permanenţă passing-shoturile şi a încercat să-şi determine adversara să greşească. Dacă în primul set tactica Soranei a dat roade, căci a surprins-o pe Monica, pe măsură ce timpul trecea, precizia a fost cea care şi-a spus cuvântul: Sorana, nerăbdătoare şi agitată pentru că odată cu scurgerea timpului nu reuşea să se impună a greşit din ce în ce mai mult, iar Monica a câştigat în siguranţă şi a îndreptat jocul pe un făgaş favorabil ei. Desigur că şi forma fizică a avut un rol determinant, cea a învingătoarei fiind net superioară.

Monica Niculescu a acumulat 35 de puncte pentru calificarea în turul 2 (R64), unde o va întâlni pe Timea Bacsinszki (Elveţia, 16, clasament maxim: 9 / mai 2016, 27 de ani) [15] , cu care are un palmares direct favorabil: 4-3.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.