După cum se bănuia deja de câteva zile, căci Novak Djokovic se întorsese de la Indian Wells la Monte Carlo pentru tratament, a fost confirmat acum câteva minute de către numărul 2 ATP într-un comunicat postat pe contul lui de Facebook:

Am nişte veşti foarte dezamăgitoare pe care vreau să le împărtăşesc cu voi legat de turneul Miami Open. Medicul meu mi-a contraindicat cu hotărâre să joc, din cauza că accidentarea la cot, care mă necăjeşte de luni bune, s-a agravat. Voi face tot ce îmi stă în putinţă să mă refac şi să fac orice terapie este necesară ca să mă reîntorc pe teren cât se poate de repede. Din păcate nu voi putea să-mi apăr titlul la Miami în această săptămână.
Credeţi-mă, este la fel de şocant pentru mine, cât este pentru voi. Am avut performanţe incredibile la Miami, am câştigat acolo primul meu Masters şi mi-am început campania spre vârfurile ierarhiei. Nu este de mirare că se spune că cele mai dureroase înfrângeri în sport vin de la accidentări şi nu de la oponenţi. Am fost norocos că de-a lungul carierei mele nu am suferit multe accidentări, dar cred că toate solicitările prin care am trecut în anii trecuţi au lăsat urme în organismul meu.
Vă rămân recunoscător pentru toată dragostea şi susţinerea pe care o primesc de la voi. Vă mulţumesc pentru că credeţi în mine #NoleFam.

Ieri, declarase forfait, tot pentru o accidentare la cot, şi liderul ierarhiei ATP, Andy Murray.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.