Primele două sferturi de finală ale turneului ATP 500 Series “Dubai Duty Free Tennis Championships” s-au încheiat, astfel că ştim deja prima semifinală. Aceasta va fi:

Fernando Verdasco (Spania, 35 ATP, fost 7 ATP / aprilie 2009, 33 de ani) – Robin Haase (Olanda, 66 ATP, fost 33 ATP / iulie 2012, 29 de ani)

Palmares direct: 3-3

Credit Info: atpworldtour.com

*

Dacă despre primul sfert de finală de astăzi se poate spune că a fost unul echilibrat şi că victoria i-a permis lui Robin Haase accesul în prima semifinală a carierei la un turneu ATP 500 Series şi de asemenea să progreseze serios în clasament – acum este pe locul 47 în cel live – dar că deznodământul a fost unul firesc:

Robin Haase (Olanda, 66) – Damir Dzumhur (Bosnia şi Herţegovina, 77) 6-2, 4-6, 6-4 în 1h51′,

în cel de-al doilea, Verdasco venea după 3 înfrângeri din 3 meciuri la Monfils şi, dacă adăugăm poziţiile actuale din clasament, putem afirma că rezultatul ei a fost unul neaşteptat:

Fernando Verdasco (Spania, 35) – Gaël Monfils (Franţa, 12) [4] 6-3, 7-5 în 1h21′

Verdasco îşi asigurase cu un break, primul set şi în al doilea conducea cu 5-3 (tot cu un break înainte) şi 0-15 pe serviciul lui Monfils, când ploaia a întrerupt partida. Şi după reluare, părea într-adevăr că intemperiile i-au stricat ploile lui Verdasco. Căci a început foarte prost cu un singur punct câştigat şi 5 pierdute, care i-au permis lui Monfils să egaleze. Dar francezul n-a profitat şi Verdasco şi-a revenit, fiind rândul lui acum să câştige, fără emoţii, ultimele două ghemuri ale meciului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.