Simona Halep, în timpul partidei de astăzi

Credit Foto & Video: formulatx.com

Astăzi, după victoria din turul 2 (R16) al turneului WTA Premier “St. Petersburg Ladies’ Trophy” Simona Halep a acordat un nou interviu organizatorilor:

Despre meci:

A fost un meci greu. Mă aşteptam la asta pentru că o cunosc destul de bine şi ştiam că loveşte foarte puternic. Sunt foarte fericită că am putut câștiga meciul. A fost important pentru mine, sunt pentru prima oară aici în Sankt Petersburg în sferturile de finală. Este plăcut.
Am avut probleme medicale, nu a fost uşor să-mi revin şi să mă întorc în teren, de aceea sunt şi atât de fericită că am câștigat acest meci. Trebuie doar să continui să lupt.

Despre oraş:

Sankt Petersburg este un oraş frumos. Am fost la muzeu ieri şi este o experiență foarte plăcută. Totul este frumos aici, construcții faimoase, shopping, totul este bine, iar hotelul este grozav. Mă bucur de timpul petrecut aici şi sper să stau cât mai mult.

Despre Kasatkina sua Vikhlyantseva (nu se încheiase încă partida dintre ele):

Sunt jucătoare puternice, lovesc mingea bine, se mişcă foarte bine, aşa că este dificil să joc contra jucătoarelor din Rusia. O ştiu pe Kasatkina, am jucat împotriva ei de câteva ori, aşa că ştiu ce să joc cu ea, dar despre cealaltă nu ştiu nimic, dar voi verifica şj vom vedea cine va câștiga. Va fi un meci greu, dar voi da totul. Voi merge acolo şi voi da totul pentru a câștiga.

(Simona uitase că a jucat cu Vikhlyantseva, altfel de înţeles, cu numele atât de dificil al rusoaicei)

Cred că anul trecut a fost un an bun pentru mine, am câștigat 3 titluri şi anul acesta nu am început prea bine, dar vreau să-mi recapăt încrederea. Obiectivul meu este să câștig un Grand Slam dacă va fi posibil, dar nu mă mai gândesc la asta. Încerc să câștig cât de multe meciuri pot.

Transcriere Simona Halep Fan Space

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.