Ekaterina Bychkova. Credit Foto: wikimedia.org

Ekaterina Bychkova, o jucătoare din Rusia, în vârstă de 31 de ani, care a avut un maxim de clasament 66 WTA / august 2006 şi care nu mai joacă din 2014, fără a-şi fi anunţat retragerea, a acordat recent un interviu canalului Eurosport în limba rusă, pentru care şi comentează, în care a făcut dezvăluiri şocante.

Despre fostele ei colege de circuit a spus că sunt multe cărora le plac fetele şi le-a nominalizat pe Lisa Raymond, Francesca Schiavone, Casey Dellacqua, Carla Suárez-Navarro:

Se observă asta în vestiar şi mă enervează, căci nu fac decât să te privească. Nu mă interesează cine se culcă cu cine, dar când suntem la un loc, lăsaţi-mă în pace!

Bychkova nu s-a limitat însă doar la circuitul WTA ci a vorbit şi despre “pachetul de ţigări pe zi pe care îl fumează David Ferrer” sau de excesele unor jucători belgieni – nenominalizaţi – “care beau şi fumează în mod regulat”.

Pe Stan Wawrinka pare să-i fi căşunat însă cel mai tare:

E la toate petrecerile. Nu înţeleg cum poate juca a doua zi. De altfel circulă multe poveşti despre aventurile pe care le-a avut la Sankt Petersburg 2016. Şi totuşi era cu prietena lui, Donna Vekic, acolo.

Bychkova a conchis cu povestea unui meci trucat despre care a avut cunoştinţă fără a da însă detalii.

O încălcare a codului tăcerii sau simple bârfe ca să o readucă în centrul atenţiei? Căci până acum era rămasă în istorie doar pentru eliminarea în primul tur la US Open 2005 a deţinătoarei titlului, Svetlana Kuznetsova, eveniment ce se întâmpla în premieră la Open-ul american.

Cert este că prea mulţi prieteni în lumea tenisului nu o să mai aibă rusoiaca după aceste declaraţii.

 

Sursă: tennisactu.net

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.